Achter de schermen: een roze profielfoto voor Karlijn

Wat doe je als iemand je vraagt een profielfoto met een roze achtergrond te maken? Je kunt een roze muur zoeken. Je kunt een roze achtergrond in je studio ophangen. Maar wist je dat het ook veel simpeler kan?

 
 

Een studiofoto kan overal gemaakt worden

Karlijn wilde graag een paar nieuwe profielfoto’s om haar website en vlog een uniforme uitstraling te geven. En roze zit nu eenmaal in de huisstijl. Dus bedacht ik een alternatief plannetje. Want je kunt je achtergrond een kleur geven, maar dat kan ook door je studiolicht een kleur te geven. En laat dat nou net mijn specialiteit zijn: overal, elk soort foto maken. Tsja…je moet wat als de wereld je studio is.

Achter de schermen

In deze video laat ik je mijn voorbereiding en aanpak zien. Hoe bouw ik een woonkamer om tot studio? En past dat eigenlijk wel? Daarnaast laat ik je mijn lichtopstelling zien, zie je hoe ik aanwijzingen geef én zie je hoe ik van de onbewerkte foto tot het eindresultaat kom.